Акумулатори

АкумулаториСнимка на продукта Име на артикул- Цена
Литиево-Полимерен акумулатор Turnigy nano-tech 1300mah 2S 25~50C

Литиево-Полимерен акумулатор Turnigy nano-tech 1300mah 2S 25~50C

Turnigy nano-tech. Номинален капацитет:...
30.00Lv.

Добави:

Литиево полимерен акумулатор Rhino 1250mAh 2S 7.4v 30C

Литиево полимерен акумулатор Rhino 1250mAh 2S 7.4v 30C

Номинален капацитет: 1250mAh Постоянно разреждане: 30C Пик разреждане: 40C (15sec)...
25.00Lv.

Добави:

Литиево полимерен акумулатор Rhino 610mAh 2S 7.4v 20C

Литиево полимерен акумулатор Rhino 610mAh 2S 7.4v 20C

Номинален капацитет: 610mAh Постоянно разреждане: 20C Пик разреждане: 30C (15sec)...
17.00Lv.

Добави:

Литиево-Полимерен акумулатор Turnigy nano-tech 460mah 2S 25~40C

Литиево-Полимерен акумулатор Turnigy nano-tech 460mah 2S 25~40C

Turnigy nano-tech. Номинален капацитет: 460mAh Конфигурация:2S1P / 2 Cell / 7.4V / 2 Клетки Постоянно...
16.00Lv.

Добави:Място за вашата реклама
ekont